Luxe hotel uitstapje met de kinderen

Het is toch heel lastig een hotel voor het hele gezin te vinden. Is het wel ruim genoeg voor met z’n vieren of is het wel leuk voor de kinderen om mee te gaan? Want eerlijk gezegd, vind ik het meer voor volwassenen. We hebben vakantie en gaan pas de laatste week weg.. tijd om er toch even tussenuit te gaan. Ik heb een prachtige plek gevonden!

 

Hampshire Holthurnsche Hof

Dit hotel ligt in het zeven heuvelenlandschap in Berg en Dal en ligt tegen een berg op midden in de mooie natuur en bossen. Het uitzicht vanuit de kamers is prachtig en we hadden het geluk op de begane grond te zitten waardoor de kinderen zo naar buiten konden lopen om te spelen. De kamer die we hadden, was heel luxe met een jacuzzi en twee douches naast elkaar. Onze zoon van vijf jaar tegen zijn zus van negen;`Nu hoeven we geen ruzie te maken!’

 

Genoeg te doen in de omgeving

We hebben twee musea bezocht vlakbij. Het bevrijdingsmuseum en het Afrika museum. Beide heel indrukwekkend en een ieder van ons heeft er iets van opgestoken. We hebben pannenkoeken gegeten in een van de leuke pannenkoeken restaurants. Ook is er een klein pretpark in Berg en Dal. Die gaan we de volgende keer bezoeken, want we komen zeker terug. Eigenlijk kom je tijd te kort. Er zijn zulke mooie fiets en wandelroutes. Wij hebben vanuit het hotel een wandeling gemaakt. 

Het bos en het `Heksenhuisje’

Vanaf ons grote terras loop je zo het grasveld op met zitbankjes. Het nodigt uit om verder te wandelen… het bos in. Daar zagen we een oud huisje.. zeker voor de kinderen spannend. Het was helemaal begroeid met planten en de spinnenwebben zaten op de deur wat bewijst dat het al tijden niet is gebruikt… een verhaal van papa dat het een heksenhuisje zou kunnen zijn, maakt dat de fantasie er flink op los gaat. Haha! Wie heeft er niet zo’n verhaal van vroeger? Leuk, die herinneringen!

 

Als je een keer met je kinderen in een hotel wilt overnachten, kan ik je dit hotel zeer aanraden. Heel fijn en gastvrij! Het is echt een leuke ervaring voor de kinderen.

Author: Esmee

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *