Magische momenten in Utrecht.. lichtjesmaand!

Ken je die momenten? Van die momenten dat je een heel speciaal gevoel van binnen krijgt.. magie! Het zijn grote gebeurtenissen, maar vaker ook zeker klein en onverwachts. We gaan richting de kerst, mijn mooie stad Utrecht is prachtig verlicht en des te magischer. Graag deel ik mijn tips.

Wandelen langs de grachten

Wandel langs de mooi verlichte grachten tijdens deze lichtjesmaand. Op een koopavond.. eet een hapje en koop iets leuks voor jezelf of gewoon op een doordeweekse avond als het stil en verlaten is. Toch voel je je niet alleen. Het pittoreske plaatje hierboven zegt toch genoeg?

Lichtjes kijken op de Dom

Op verschillende data in december en begin januari zijn er avond rondleidingen op de Dom. Tijdens deze decembermaand is historisch Utrecht mooi verlicht en dat is vanaf onze Domtoren prachtig te zien. Met als afsluiting warme chocolademelk drinken in de sfeervol verlichte Michaëlskapel. Koop op tijd een kaartje via de site.

Wandelen door een bevroren sprookjesachtig Maximapark 

Het Maximapark gelegen in Leidscherijn aan de westkant van Utrecht is prachtig en veelzijdig! Het is in 2014 daarom uitgeroepen tot het meest geliefde park van Nederland. Wandel, fiets of skate hier doorheen met je gezin, vrienden of alleen. Vooral die eerste stappen door verse sneeuw blijven me bij… magische voetstappen en stilte in de vroege ochtend.

 

Na een wandeling door Utrecht genieten van een high tea

Wat heeft Utrecht veel leuke restaurantjes en theehuizen. Geniet van een high tea na een heerlijke wandeling op bijvoorbeeld een zondagmiddag… even onthaasten en samen quality time.

Allemaal fijne dagen gewenst met dat extra magische gevoel van voorpret naar de feestdagen toe!

 

 

 

Author: Esmee

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *