Moeders op zoek naar goud!

Terwijl ik de film Gold zie in de bioscoop met mijn zus, krijg ik dat gevoel van goud zoeken. Elke dag op zoek naar dat ongrijpbare, waardevolle goud waarnaar iedereen op zoek is! Mijn gedachten gaan dan op zijn beloop… zijn we niet allemaal elke dag op zoek naar dat ongrijpbare perfecte gevoel?

Elke dag 100% mama

Als mama zorg je ervoor dat je kind niets tekort komt. Elke dag weer is dat eigenlijk prioriteit nummer één! Natuurlijk ben je daarnaast ook vrouw, vriendin, zus, dochter en collega van je naasten. Tijdens gesprekken heb je het vaak weer over je kinderen. Wat er toch is, nu je zoon soms zo driftig is en waarom je dochter al van die puberale gevoelens uit. Op zoek naar een oplossing…

Perfecte moeder

Door mijn burnout een paar jaar geleden, ben ik gelukkig al wat minder streng voor mezelf. Het hoeft niet allemaal perfect. Dat kan ook niet. Elke dag weer opstaan met het gevoel dat je ergens naar op zoek gaat, is een gezonde uitdaging. Het geeft je elke dag een positieve start, dat is belangrijk! Maar niet elke dag is hetzelfde. Dat houdt de balans in evenwicht.

Goud vinden

Voor iedereen is dat goud iets anders. Voor mij is het dat de kinderen zich veilig en blij voelen en hun vader en moeder het maar mooi voor elkaar hebben. Ondanks bepaalde belemmeringen zoals een chronische ziekte bij mijn man het toch elke dag weer draaiende blijft. Daar ben ik trots op!

Naar welk goud ga jij elke dag op zoek?

 

Author: Esmee

Share This Post On

1 Comment

  1. Ik ga elke dag op zoek naar voldoende energie om leuke dingen te doen met onze tweeling zoals wandelen of een stukje fietsen. Gelukkig kunnen ze ook genieten door lekker een beetje door de bossen te wandelen en dat lukt me vaak wel. In de zomer heb ik minder energie en koelt mijn lichaam slecht af, maar hee, daar is dan het zwembadje waar mama gezellig bij past 😉 We genieten elke dag van kleine dingen en dat is voor ons een hele schat

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *