Naar het strand aan de Zeeuwse Rivièra voelt als thuiskomen!

Van jongs af aan gaat onze familie al naar Zeeland op vakantie. Elke zomer stonden we een paar weken op camping Dishoek, vlakbij Vlissingen in Zeeland. Als kind keek ik elk jaar uit naar de dag dat we de caravan gingen schoonmaken en daarna voorbereiden op de reis. Naast het ontmoeten van vrienden die we daar jaren daarvoor al hadden ontmoet, was het een thuiskomen in een prachtige natuur en oase van rust.. en zo voelt dat voor mij nog steeds!

20161014_142301

Teruggaan naar je favoriete plekje

Met mijn eigen gezin of met vriendinnen ga ik geregeld terug. Bijna elk jaar gaan we wel een dag, overnachting of zelfs een vakantie naar het prachtige Zeeland. Naast de camping en mooie hotels vlakbij het dorpje Dishoek hebben we jaren terug genoten van een verblijf in een strandhuisje. Dat is echt geweldig! Wakker worden en de dag afsluiten met zulke onbetaalbare uitzichten is echt geweldig. Het strand, de zee en gezellige strandpaviljoens binnen handbereik is echt een aanwinst dan. Afgelopen weekend ben ik samen met mijn man naar Vlissingen geweest.. dit is ook echt een aanrader!

20161014_142614 20161009_184339

Hotel aan zee

We hebben een overnachting gekoppeld aan een concert van Kim Wilde die we daar gingen bezoeken. Het CCXL Theater is op loopafstand, dus ideaal! Wandelen aan de boulevard, struinen over het strand langs het water en terrasjes pakken in de zon maakten het zulke ontspannen dagen. Het Amadore Grand Hotel Arion met uitzicht op zee raad ik echt iedereen aan! Het is echt genieten op het balkon waar we ook genoten hebben van het diner.. met zo’n fenomenaal uitzicht heb je geen restaurant nodig, maar alleen roomservice.

20161009_164634 20161014_142757

Helemaal ontspannen en opgeladen naar huis

Op de terugweg naar huis denk ik aan de twee leuke dagen waarop ik mezelf weer even helemaal opgeladen heb. Erg belangrijk in de hedendaagse drukte. Aan het strand voelde het alsof we alleen waren.. toplocatie, lol met z’n tweetjes en muziek! De perfecte combinatie!

Waar laad jij weer helemaal van op?! Sta erbij stil en probeer deze momenten bewust te kiezen zodat je je lijf en jezelf niet voorbij loopt.

 

 

Author: Esmee

Share This Post On

2 Comments

  1. Ik kom even langs via het Blogfeestje, gezellig dat je weer meedoet! Wij gingen ook altijd op vakantie naar Zeeland, naar Burgh-Haamstede. Afgelopen week ben ik met mijn gezin ook in Burgh-Haamstede geweest en het was heerlijk. Leuk om over een vergelijkbare ervaring te lezen 🙂

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *