Vakantiedagboek voor kinderen

Mijn dochter ziet me vaak schrijven. Ze vindt het wel interessant. Ik merk dat ze het zelf ook leuk vindt. In haar multomap met ringband papier schrijft ze van alles. Van een songtekst van haar favoriete liedje tot een zelf verzonnen verhaal over haar vriendin en haarzelf. Toen ik dit reisdagboekje tijdens een dagje shoppen in een leuk boekenwinkeltje zag, dacht ik meteen aan haar.

Vakantiedagboek voor kinderen

De eerste dag van de zomervakantie gaf ik dit boekje aan haar. Helemaal enthousiast was ze! Ze begon direct aan de eerste pagina’s. Wie ze is en de eerste informatie over haar vakantie.. een strandhuisje op een strand in Zeeland.

Zo gaat het dagboekje dieper in op wat ze heeft gegeten en wat ze elke dag heeft gedaan. Er is plek voor tekeningen, wie ze ontmoet heeft en of ze iemand een ansichtkaart heeft gestuurd. Zo gaat het verder met leuke vragen en details.

Eerste herinneringen voor later

Ik weet nog goed hoe mijn eerste vakantie herinneringen waren. We gingen altijd naar de camping aan het strand. De vele foto’s en stukjes uit mijn eigen dagboek van toen spreken boekdelen. Wat een mooie tijd heb ik gehad met vriendinnetjes en altijd buiten spelen op het strand. Zo heeft iedereen op zijn eigen manier een beeld van vroeger.

Ik ben benieuwd of mijn dochter zelf later ook zo in haar reisdagboek leest.

 

 

Author: Esmee

Share This Post On

1 Comment

  1. Wat een leuk vakantie dagboekje ! Inderdaad heel leuk om te bewaren voor later.

    Post a Reply

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *